Vendime Janar 2017  

Këshillohet që vendimet të shkarkohen nga Internet Explorer

Dt Prot

Nr Prot

Objekti i Prokurimit

Operatori

Autoriteti Kontraktor

Statusi

Vendimi

04.01.17

6

Rikonstruksioni i Qendres se Integruar te Sherbimeve Publike Gjirokaster

Leon Konstruksion

Adisa

Perfunduar

25.01.17 shkarko

05.01.17

7

Sherbim me roje private

Safe

Ujesjelles Kanalizime Bulqize

Perfunduar

18.01.17 shkarko

05.01.17

8

Evadim i mbetjeve te rrezikshme spitalore dhe anatomike per vitin 2017

Euroteam

Spitali Universitar Shefqet Ndroqi

Perfunduar

25.01.17 shkarko

06.01.17

16

Sistemim-asfaltim rruga kryqezimi i rruges Korce-Bilisht-Fshati Orman

Rej

Bashkia Maliq

Perfunduar

26.01.17 shkarko

06.01.17

18

Sistem per administrimin e faturimit dhe pagesave per UK Sarande

Kreatx

Ujesjelles Kanalizime Sarande

Perfunduar

27.01.17 shkarko

06.01.17

19

Studim projektim i aksit rrugor Gjirokaster-Libohove-Polocan-Zagori

S.D.C

Autoriteti Rrugor Shqiptar

Perfunduar

02.02.17 shkarko

06.01.17

20

Sistem per administrimin e faturimit dhe pagesave per UK Sarande

Infosoft Systems

Ujesjelles Kanalizime Sarande

Perfunduar

27.01.17 shkarko

06.01.17

21

Studim projektim plotesimi i Bypass Shkoder si pjese e korridorit Veri-Jug dhe lidhja me qytetin

Infra Trans Project

Autoriteti Rrugor Shqiptar

Perfunduar

30.01.17 shkarko

06.01.17

22

Studim projekt-zbatim akset rrugore Skrapar-Gramsh

Ave Consulting

Autoriteti Rrugor Shqiptar

Perfunduar

30.01.17 shkarko

09.01.17

25

Loti 1 Sherbim me roje private

Eurogjici Security

Drejtoria Rajonale e Sherbimit te Transportit Rrugor Kukes

Perfunduar

18.01.17 shkarko

09.01.17

26

Shoqerimi i vlerave monetare

Eurogjici Security

Drejtoria Rajonale e Sherbimit te Transportit Rrugor Kukes

Perfunduar

18.01.17 shkarko

09.01.17

27

Zbatim rikonstruksioni degezim rruga"Dracin"

Sark

Bashkia Shkoder

Perfunduar

07.02.17 shkarko

09.01.17

29

Rikonstruksion i pjesshem i ambjenteve te Drejtorise se Pergjithshme te Entit Kombetar te Banesave

Meni

Enti Kombetar i Banesave

Perfunduar

03.02.17 shkarko

10.01.17

33

Sherbim me roje private

Balili-Ko

Spitali Universitar i Traumes

Perfunduar

18.01.17 shkarko

11.01.17

44

Loti 2 Sherbim me roje private

Anakonda Security

Drejtoria Rajonale e Sherbimit te Transportit Rrugor Gjirokaster

Perfunduar

15.02.17 shkarko

11.01.17

45

Loti 2 Sherbim me roje private

Anakonda Security

Universiteti i Tiranes

Perfunduar

09.02.17 shkarko

11.01.17

46

Sherbim me roje private

Dea Security

Spitali Universitar Opstetrik Gjinekologjik Mbreteresha Geraldine

Perfunduar

08.02.17 shkarko

11.01.17

47

Shpenzimke per sigurine dhe ruajtjen e zyrave te AZHBR-se

S.S.X

Agjencia per Zhvillim Bujqesor dhe Rural

Perfunduar

03.02.17 shkarko

12.01.17

52

Blerje interneti dhe telefoni

Albtelecom

Autoriteti Portual Durres

Perfunduar

25.01.17 shkarko

12.01.17

53

Loti 2 Sherbim me roje private

Anakonda

Universiteti i Tiranes

Perfunduar

09.02.17 shkarko

12.01.17

54

Loti 2 Sherbim me roje private

Marnojaj

OSHEE Drejtoria Rajonale Shkoder

Perfunduar

01.02.17 shkarko

12.01.17

56

Permiresim i sistemit te mbikeqyrjes elektronike ne fushen penale

B 360

Ministria e Drejtesise

Perfunduar

30.01.17 shkarko

13.01.17

58

Krijim i sistemit te monitorimit hidrometerologjik ne kaskaden e lumit drin

Microstep-Mis spol

KESH

Perfunduar

07.02.17 shkarko

13.01.17

59

Rikonstruksion i sheshit tek qendra Shendetesore

Rej

Bashkia Pogradec

Perfunduar

25.01.17 shkarko

13.01.17

60

Loti 1 Sherbim me roje private

Toni Security

OSHEE Drejtoria Rajonale Shkoder

Perfunduar

27.01.17 shkarko

13.01.17

61

Loti 2 Sherbim me roje private

Toni Security

OSHEE Drejtoria Rajonale Shkoder

Perfunduar

01.02.17
shkarko

13.01.17

62

Loti 4 Sherbim me roje private

Toni Security

OSHEE Drejtoria Rajonale Shkoder

Perfunduar

24.01.17 shkarko

13.01.17

63

Loti 3 Sherbim me roje private

Toni Security

OSHEE Drejtoria Rajonale Shkoder

Perfunduar

27.01.17 shkarko

13.01.17

64

Qendra e Kreativitetit

Nika

Bashkia Korce

Perfunduar

06.03.17 shkarko

16.01.17

70

Rikonstruksion i rruges Kuc-Malas,Bashkia Ura Vajgurore

Sark

Keshilli i Qarkut Berat

Perfunduar

16.02.17 shkarko

16.01.17

71

hartimin,ndertimin,f
inancimin,operimin,
mirembajtjen dhe transferimin
e Terminalit te Transportit Publik Tirane

2T Shpk

Bashkia Tirane

Perfunduar

06.02.17 shkarko

18.01.17

75

Loti 1 Sherbim me roje private

Anakonda

Drejtoria Rajonale e Sherbimeve te Transportit Rrugor Vlore

Perfunduar

03.02.17 shkarko

18.01.17

76

Bileta per udhetime nderkombetare per vitin 2017 deri ne 30 prill 2018

Ar & Lo

Kuvendi i Shqiperise

Perfunduar

25.01.17 shkarko

19.01.17

78

Shpenzime per sigurine dhe ruajtjen e zyrave te AZHBR-se

Toni Security

Agjencia per Zhvillim Bujqesor dhe Rural

Perfunduar

03.02.17 shkarko

19.01.17

88

Loti 2 Shoqerimi i vlerave monetare

Anakonda Security

Drejtoria Rajonale e Sherbimeve te Transportit Rrugor Vlore

Perfunduar

09.02.17 shkarko

19.01.17

89

Loti 2 Sherbim me roje private

Nazeri 2000

Universiteti i Tiranes

Perfunduar

09.02.17 shkarko

20.01.17

91

Blerje sistemi informatik per krijimin e arkives dixhitale dhe menaxhimin e dokumentave te arkives

Image & Communication Development

Albpetrol Patos

Perfunduar

17.02.17 shkarko

20.01.17

92

Sherbim me roje private

Trezhnjeva

Qendra Kombetare e Transfuzuionit te Gjakut

Perfunduar

21.02.17 shkarko

20.01.17

95

Sherbim me roje private

Aulona Pol 1

Universiteti Ismail Qemali Vlore

Perfunduar

24.01.17 shkarko

20.01.17

97

Blerje bileta udhetimi per transport ajror nderkombetar per nevoja te MPJ-s

Dorina Karaiskaj

Ministria e Puneve te Jashtme

Perfunduar

24.01.17 shkarko

20.01.17

98

Sherbim me roje private

Army Guard Security

Spitali Rajonal Vlore

Perfunduar

02.02.17 shkarko

20.01.17

99

Blerje paisje audovizuale dhe ndricimi

Fredi Electronics

Universiteti i Tiranes

Perfunduar

31.01.17 shkarko

23.01.17

100

Sherbim me roje private

Dea Security

Prokuroria prane Gjykates se Shkalles se Pare Lezhe

Perfunduar

02.02.17 shkarko

23.01.17

101

Sherbim me roje private

Dea Security

Qendra Kombetare e Transfuzuionit te Gjakut

Perfunduar

21.02.17 shkarko

23.01.17

102

Sherbim me roje private

Toni Security

Prokuroria prane Gjykates se Shkalles se Pare Lezhe

Perfunduar

02.02.17 shkarko

23.01.17

103

Sherbim me roje private

Eurogjici Security

Qendra Kombetare e Transfuzuionit te Gjakut

Perfunduar

21.02.17 shkarko

24.01.17

104

Blerje sistem bilaterie per UKT

A-T-D Albania Technology Distribution

Ujesjelles Kanalizime Tirane

Perfunduar

27.01.17 shkarko

24.01.17

106

Sherbim me roje private

Anakonda

ALUIZNI Vlore

Perfunduar

07.02.17 shkarko

25.01.17

116

Qyteti im (Bashkia Korce,Elbasan,Permet)

Kreatx

Bashkia Korce

Perfunduar

10.02.17 shkarko

25.01.17

119

Ndertimi i pikes se re te kalimit kufitar (BCP) Morine (Kukes)-Vernice(Prtizren,Alb-Kos) Faza 2

Arifaj

Drejtoria e Pergjithshme e Doganave

Perfunduar

01.02.17 shkarko

26.01.17

124

Rehabilitimi kanalit vadites Brastile-Stravaj-Fshat

Bajrami-N

Bashkia Prrenjas

Perfunduar

31.01.17 shkarko

30.01.17

128

Sherbim me roje private

Vaso Security

Ujesjelles Kanalizime Pogradec

Perfunduar

02.02.17 shkarko

30.01.17

136

Sherbim me roje private

Arbana

Universiteti i Arteve

Perfunduar

16.02.17 shkarko

30.01.17

137

Sherbim me roje private

Toni Security

Prokuroria prane Gjykates se Shkalles se Pare Lushnje

Perfunduar

08.02.17 shkarko

30.01.17

138

Sherbim me roje private

Eurogjici Security

Agjencia e Trajtimit te Pronave

Perfunduar

09.02.17 shkarko

30.01.17

139

Sherbim me roje private

S.S.X

Agjencia e Trajtimit te Pronave

Perfunduar

09.02.17 shkarko

30.01.17

141

Sherbim me roje private

International Security Albania

Spitali Rajonal Vlore

Perfunduar

02.02.17 shkarko

31.01.17

145

Sherbim me roje private

Myrto Security

Agjencia e Trajtimit te Pronave

Perfunduar

09.02.17 shkarko